Uw tuin

Bij Rick Scherpenzeel Tuinen maken we geen standaard tuinen. Elke tuin, van klein tot groot, verdient een unieke en duurzame aanpak. We gebruiken hiervoor de beste materialen, kiezen voor bijzondere beplanting en gaan bij alles voor kwaliteit. Zodat u optimaal en langdurig kunt genieten van uw tuin.

Tuinontwerp

Het ontwerp vormt de basis van elke tuin. Wij schakelen een ervaren tuinarchitect in voor een professioneel ontwerp of wij werken een eigen ontwerp (van u of onszelf) uit. Wij zijn u graag behulpzaam bij het opzetten van een compleet tuinplan. U kunt hiervoor contact opnemen voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Tuinaanleg

Voor een nieuwe tuin of een verandering van uw huidige tuin, bent u bij Rick Scherpenzeel Tuinen aan het juiste adres. Een gedegen tuin aanleggen vereist een goede voorbereiding en vakkundig werk, zeker omdat u jarenlang plezier wilt hebben van uw tuin.  Rick Scherpenzeel Tuinen kan u in alle onderdelen van de aanleg van uw tuin van dienst zijn. Ook voor grotere projecten zoals grote particuliere tuinen, bedrijfstuinen of parken kunnen wij een passende oplossing bieden.

Tuinonderhoud

Voldoet uw tuin al helemaal aan uw wensen, maar bent u op zoek naar iemand die uw tuin goed kan onderhouden? De kunst van tuinonderhoud is om het beeld dat een tuinarchitect of -ontwerper heeft bedacht te behouden. Omdat elke tuin een andere aanpak nodig heeft, levert Rick Scherpenzeel Tuinen gespecialiseerd onderhoud op maat.